zlatemoravce.Virtualne.sk
Informačný portál o živote v meste a okolí

 Slovenské basketbalistky postúpili medzi elitu, v semifinále majstrovstiev Európy porazili Bielorusky

;-firm-name-;

EILAT 15. júla (WebNoviny.sk) - Slovenské basketbalistky do 20 rokov zdolali v semifinále rovesníčky z Bieloruska 60:53 na turnaji B-divízie majstrovstiev Európy tejto vekovej kategórie v izraelskom Eilate a zabezpečili si postup medzi kontinentálnu elitu.

Odporúčame:
Žirková už pod trénerom Svobodom reprezentovať nebude, majstrovstvá Európy si odkoučovali hráčky

Najlepšou strelkyňou tímu SR bola s 19 bodmi Miroslava Mištinová, ktorá pridala aj a 11 doskokov. Zverenky trénera Juraja Suju si v nedeľu zahrajú vo finále od 19.30 h SELČ s víťazom druhého semifinále medzi Nemkami a Chorvátkami (v sobotu o 19.30 h SELČ).

Slovenské reprezentantky si v Eilate splnili svoj cieľ, ktorým bol návrat do A-divízie ME "20". Medzi elitu sa dostanú prvé tri tímy konečného poradia šampionátu v Izraeli.

Semifinále Majstrovstiev Európy dievčat do 20 rokov 



  • B-divízia, Eilat (Izrael)


Slovensko - Bielorusko 60:53 (17:14, 19:11, 13:12, 11:16)
Najlepšia strelkyňa SR: Mištinová 19 (11 doskokov)
Zostava a body SR: Mištinová 19 (11 doskokov), Kováčiková, Horvátovová po 10, Hašková 8, Remenárová 4 (Sedláková 5, Lelkes, Matejčíková po 2, Dubeňová 0)
Najviac bodov Bieloruska: Inkinová 15, Bryčová 13, Rybalková 8
TH: 15/12 - 21/16, fauly: 19 - 17, trojky: 2 - 3.

Ďalší program:

Chorvátsko - Nemecko (hrá sa od 19.30 h SELČ)



Viac k témam: basketbal, Majstrovstvá Európy v basketbale, slovenská ženská basketbalová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk -  Slovenské basketbalistky postúpili medzi elitu, v semifinále majstrovstiev Európy porazili Bielorusky © SITA Všetky práva vyhradené.


 

Nakupujte cez WEBYSHOPPING

VYUŽÍVAJTE VÝHODY NAKUPOVANIA s VIRTUÁLNOU WEBYSHOPPING BONUS CARD

Vernostný bonus pre tento produkt je -4.49 €
BonusCard
  • Registráciou získavate vernostný bonus vo výške najmenej 1 % z ceny pri nákupe akéhokoľvek produktu a všetky ďalšie výhody
  • Bonus card získava každý registrovaný klient, je úplne zadarmo, získava sa automaticky registráciou pri prvom nákupe
  • Bonus card nie je limitovaná ani veľkosťou nákupu ani počtom nákupov

VYUŽÍVAJTE VÝHODY NAKUPOVANIA s VIRTUÁLNOU WEBYSHOPPING BONUS CARD

Vernostný bonus pre tento produkt je -0.07 €
BonusCard
  • Registráciou získavate vernostný bonus vo výške najmenej 1 % z ceny pri nákupe akéhokoľvek produktu a všetky ďalšie výhody
  • Bonus card získava každý registrovaný klient, je úplne zadarmo, získava sa automaticky registráciou pri prvom nákupe
  • Bonus card nie je limitovaná ani veľkosťou nákupu ani počtom nákupov

AKTUÁLNE SPRAVODAJSTVO

Prezident Kiska svojím podpisom podporil spoluprácu s Kubou a znižovanie emisií
Euro posilnilo oproti doláru, aj napriek nemenným úrokovým sadzbám ECB
Foto: Študenti STU v Trnave vyvinuli vozík ovládaný mimikou tváre a myšlienkami
Na viedenskom letisku zavádzajú skenery tváre, Rakúsko tým posilňuje bezpečnosť
Kam?Čo? podľahol…
Video: Slovan sa v 2. predkole lúči s Európskou ligou, prehral v odvetnom zápase s Lyngby
BILLA a ÚNSS  skontrolovali zrak 10 380 slovenským deťom

Recept dňa

Plnený biftek so smotanovými zemiakmi

80 dkg pravej hovädzej sviečkovej
15 dkg anglickej slaniny
10 dkg nivy
5 dkg lieskových orieškov
olej
1 kg zemiakov
400 ml kyslej smotany
20 dkg eidamu
2 veľké cibule
½ hlávky cesnaku
vegeta
mleté biele korenie
mleté čierne korenie
soľ

Sviečkovú nakrájajte na vysoké hranoly, ktoré päsťou naklepte. Osoľte a vložte do vysokej vrstvy oleja a nechajte odležať 24 - 48 hod.
Zemiaky olúpte a nakrájajte alebo nastrúhajte na 2 mm plátky. Klaďte ich na vymastený plech a prekladajte plátkami cibule, drveným cesnakom a strúhaným eidamom. Celé zalejte kyslou smotanou a ochuťte vegetou a bielym korením. Pečte ich v rúre asi 90 min. pri 170 °C. Pred dokončení zemiakov vyberte mäso z oleja, osušte ich a v polovici rozkrojte do 4/5. Lieskové oriešky opražte na panvici bez tuku. Potom ich olúpte a nasekajte na stredne veľké kúsky, premiešané s roztlačenou nivou a touto zmesou naplňte bifteky. Starostlivo uzavrite a omotajte nakrájanými plátkami anglickej slaniny. Okoreňte bielym korením. Smažte na oleji a dávajte pozor aby niva nevytiekla. Podávajte preliate brusnicami a s zemiakmi so smotanou nakrájanými na štvorce.

Dobrá rada

Paradajková šťava

Odstráni nepríjemný zápach z plastových nádob aj z chladničky

Stavebník

Podlahy v štýle eko

Pri sledovaní aktuálnych podlahových trendov sa slovíčko „eko“ zjavuje čoraz častejšie. V popredí sa jednoznačne držia prírodné materiály, reprezentované drevom, linoleom, ale aj ďalšími inovovanými produktmi na prírodnej báze. V sortimente drevených podláh je obľúbený jednolamelový formát a prírodný olej.

Valid XHTML 1.0 Strict Ověřit CSS!

Internetové služby

Obce v regióne mesta

Kontakt O nás Reklama Podmienky použitia
lang